Just another WordPress site

Missie van Wingman Montage

Onze missie is eenvoudig, om een ​​snelle, efficiënte en nauwkeurige methode te bieden voor het leveren van glas aan elke klant, groot of klein. Als experts op ons gebied zijn we in staat om ‘terwijl u wacht’ snijmaten en leveringen de volgende dag aan te bieden. Ben jij als een bedrijf op zoek naar een bedrijf die goed Voor installateurs, aannemers en glaziers in noodgevallen is bestellen probleemloos en leveren ze de snelste rond. Voor ontwikkelaars, architecten en ontwerpers, als u de verbeelding hebt, hebben we de producten om uw ideeën tot leven te brengen. Elke bestelling die bij Wingman Montage wordt geplaatst, wordt door de computer beheerd en van begin tot einde gevolgd.

Als je de gevel van een mooi, oud gebouw bestudeert, zie je meteen dat origineel vensterglas heel bijzonder is. Oud glas vervormt het beeld, reflecteert, schittert en flitst in het licht om een ​​uniek, aangenaam en vrij fascinerend effect te produceren. Wordt ook wel glazen deur op maat genoemd.

Gesmolten glas wordt verzameld op een blaaspijp en geblazen tot een langwerpige ballonvorm. De uiteinden worden afgesneden en de resulterende cilinder wordt gesplitst met scharen terwijl deze nog heet is en vervolgens platgedrukt op een ijzeren plaat. Dit is de voorloper van het cilinderproces. De kwaliteit van het glas was niet goed, met veel onvolkomenheden. Vanwege de relatief kleine afmetingen die werden geblazen, werden er loodlampen van gemaakt.

g